
Minu lugu

Minu teekond toitlustusvaldkonnas algas 2004. aastal, kui asusin Kuressaare Ametikooli õppima koka erialale. 2008. aastal alustasin kokana tööd ettevõttes AS Tallink Grupp. Olin laeva restoranis kokk. 2013. – 2022. aastal töötasin Viljandi ettevõttes Fellini Kohvik OÜ, kus valmistasin retseptide alusel erinevaid toite, tagasin töökoha korrashoiu, juhendasin praktikante ning tellisin ja valmistasin ette toorainet. Kohvik Felliniga jõudsime Michelini tärni soovituste nimekirja.
Aastate jooksul olen enda täiendamiseks läbinud erinevaid kokandusalaseid koolitusi:
- 2014. aastal Eesti Hotelli- ja Turismikõrgkoolis “Alustava peakoka või peakoka abi meistrikoolitus”, mahus 13 akadeemilist tundi;
- 2018. aastal Toidukunsti Stuudio OÜ eestvedaja Olga Kaju poolt korraldatud koolitus “Prantsusepärased desserdid”, mahus 8 tundi;
- 2018. aastal Kringlikoda OÜ poolt korraldatud koolitus “Kondiitrialased baasteadmised”, mahus 12 akadeemilist tundi.
Mulle meeldib kokkamisele läheneda loominguliselt ja valmistada kauni välimusega roogasid. Öeldakse, et inimene sööb silmadega, mis tähendab, et nii toidu, söögilaua kui ka toidunõude välimus peavad olema ilusad ja kutsuvad. Minu looming väljendub kokanduses ja olen leidnud seeläbi oma kire.


